Meistä

JSA Rakentajat on Naantalilainen rakennusalan yritys, joka on erikoistunut uudisrakentamiseen niin yksityis- kuin yritysasiakkaille Varsinais-Suomen alueella.

Yrityksen toimitusjohtajana toimii kokenut rakennusalan tekijä Sami Aaltonen, jolta historiaa löytyy aiemmin myös puuseppänä toimimisesta. 
Vuonna 2016 mukaan osakkaaksi toimintaan tuli Sami Aaltosen poika Jere Aaltonen. 

Aiemmin Jere toimi oppipoikana, josta sai intohimon alaa kohtaan. Myöhemmin hän kouluttautui alalle ja perheyrityksen perustaminen tuntui luontevalta. Molemmilla oli halu lähteä kasvattamaan, sekä kehittämään yritystä monipuolisemmaksi rakennusalan perheyritykseksi.

Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä kolme henkilöä. Jokainen heistä osallistuu kaikkiin talonrakentamisen työvaiheisiin. Näin projektit ovat selkeitä ja etenevät suunnitellun aikataulun mukaan ilman epätietoisuutta tekijöiden välillä.

JSA Rakentajien osaamista vahvistaa myös luotettavat ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanit. Yritykselle on tärkeää, että yhteistyökumppaneilla on heidän näköisensä arvot työssä sekä tekemisessä, jonka vuoksi juuri he ovat osa yrityksen toimintaa.


Arvomme

Luottamus

Haluamme olla ansaitun luottamuksen arvoisia. Tiedämme, että talon rakentaminen on elämän suurimpia hankkeita. Sovimme asiakkaan kanssa talonrakennusprojektista tasapuolisina sopijakumppaneina. Pitkä historiamme ja tyytyväiset asiakkaamme ovat merkki siitä, että olemme onnistuneet lunastamaan lupauksemme ja asiakkaidemme luottamuksen. 

Välittäminen

Meille on tärkeää tehdä työtä iloisella sekä ystävällisellä asenteella. Rakennamme kohteemme asiakaslähtöisesti aina asiakkaitamme kuunnellen sekä kunnioittaen. Olemme avoimia ja oikeudenmukaisia sekä arvostamme asiakkaitamme ja työntekijöitämme. 

Laatu

Rakennamme aina kuin itselle rakentaisimme. Yrityksemme työntekijät sekä yhteistyökumppanimme tietävät, mitä on laadukas rakentaminen. Laatu on tärkein kriteeri työssämme. Olemme saaneet asiakkailtamme paljon positiivista palautetta hyvästä työn jäljestä. 

Tavoitteemme

Rakentaminen on meidän intohimomme.
Meille laatu on alusta lähtien ollut tärkein osa tekemäämme työtä.

Pyrimme siihen, että asiakas saa hyvän kokemuksen palvelustamme ja palaa uudelleen luoksemme, kun kyse on uuden kodin tai mökin rakentamisesta.